2 95Депутати Львівської міської ради на сесії 8 червня затвердили Положення про порядок надання послуг у сфері відпочинку та розваг на території м. Львова. За відповідну ухвалу проголосувало 37 депутатів, інформує ІА ZIK.

Положення про надання послуг у сфері відпочинку та розваг на території м. Львова визначає:

  • умови утримання місць для надання послуг у сфері відпочинку і розваг на території м. Львова;
  • порядок отримання погодження на розміщення об’єкта з надання послуг у сфері відпочинку і розваг на території м. Львова;
  • контроль за дотримання умов цього положення та порядок демонтажу об’єктів для надання послуг у сфері відпочинку і розваг.

Послуги у сфері відпочинку і розваг можуть надаватися під час масових заходів, на які видано окреме рішення виконавчого комітету Львівської міської ради або розпорядження львівського міського голови. Режим роботи встановлюється суб’єктом господарювання, але повинен обмежуватись часом з 9.00 до 22.00.

Забороняється розміщення об’єктів атракціонів на просп. Свободи (у тому числі на площі перед Львівським національним академічним театром опери та балету імені Соломії Крушельницької) – ареал, обмежений вул. Торговою, вул. С. Наливайка, вул. Січових Стрільців, вул. Ю. Словацького, вул. Стефаника, вул. Дж. Дудаєва, просп. Т. Шевченка, вул. О. Герцена, вул. І. Франка, вул. Підвальною; на пл. Ринок; у радіусі 100 м від комунальних дитячо-спортивних майданчиків.

На території м. Львова заборонені фотопослуги з використанням тварин.