Близько 19:00 на вул. Володимира Великого у Львові люди перекрили дорогу. Таким чином вони вимагають очистити сміттєві контейнери біля їхніх будинків. Про це пише ZAXID.NET.

Біля дорожнього кільця на перехресті з вул. Кн. Ольги місцеві мешканці ходять по пішохідному переході. Рух вулицею заблоковано, утворюються автомобільні затори. На місце прибула поліція.

Речниця патрульної поліції Львова Катерина Рибій уточнила, що по зебрі біля кінотеатру «Сокіл» ходять близько 20 людей. Інспектори патрульної поліції відразу скеровують транспортні засоби в об’їзд місця пікету біля кільця В.Великого-Кн.Ольги та біля вул. Тролейбусної, аби уникнути заторів.

Нагадаємо, у Франківському районі Львова, до якого належить і вулиця Володимира Великого, найгірша ситуація із вивезенням сміття, оскільки перевізники, що обслуговують цей район, через сміттєву блокаду не мають куди скидати відходи. Мешканці там неодноразово перекривали дороги через перенакопичення ТПВ, тож адміністрація району додатково залучила двох перевізників сміття.

Меморандум, який був підписаний 21 квітня у ЛОДА, про співпрацю з мерами більшості райцентрів Львівщини, за яким в обмін на використання місцевих полігонів ТПВ ці міста отримають значні фінансові виплати, фактично не працює.