Самбірський молокозавод, який спеціалізується на виробництві твердих сирів, гордиться російськими назвами своєї продукції.
«Товариство з обмеженою відповідальністю «Молокозавод «Самбірський» спеціалізується на виробництві твердих сичужних сирів.
Підприємство давно відоме на території Львівщини. За останній рік оновлено обладнання та молокопереробні цехи. Модернізовано обладнання для виробництва казеїну. Впроваджена котельня на твердому паливі.
На дільницях виробництва сирів збережено класичну, традиційну технологію виробництва сирів твердих сичужних - «Костромський», «Ярославський», «Естонський». На підприємстві при сприянні голландських фахівців розпочали виробництво сиру «Гауда». Полюбились споживачам і такі елітні види сирів як «Сметанковий», «Едам» та «Маасдамер» який виробляється в оригінальній голландській формі», - йдеться в повідомленні Наталі Хмиз.