1 983458765023 0Сучасний термінал для спеціалізації “Риба та морепродукти” запустять вже у жовтні.

Про це повідомив директор "Шувару" Іван Федишин.

“Для наших клієнтів – це принципово нова якість та стандарти торгівлі, сучасне обладнання, понад 500 асортиментних позицій риби та морепродуктів майже із усіх куточків світу, доступні ціни та дотримання європейських стандартів. Також, подбали про комфорт наших роздрібних покупців – передбачили в новозбудованому терміналі зручну роздрібну зону” – розповідає Федишин.

Він додав, що існуючу споруду рибного терміналу очікує перезапуск та зміна спеціалізації. В результаті отримаємо в комплексі оновлений ринок.

“Ми розуміємо наскільки важливо тримати руку на пульсі ринкових трендів сьогодення. Для прикладу, коли в 2011 році ми відкрили термінал «Риба та морепродукти» на ОРСП «Шувар», аналогів у країні на той момент не було. Проте, часи мінялися, змінювався ринок, на ньому з’являлися нові потужні гравці, тож потрібно було грати на випередження. Сьогодні ми сконцентрували усі свої зусилля на покращенні інфраструктурних об’єктів ринку для того, щоб максимально задовольнити потреби нашого клієнта. Вдосконалюємося самі та направляємо в тренди та сучасні формати торгівлі наших операторів”, – каже директор ринку. 

Федишин сказав, що не розкриватиме інтригу до кінця. Вже незабаром новозбудований термінал “Риба та морепродукти” відчинить свої двері для покупців, а після перезапуску діючої споруди, готують для наших клієнтів дещо цікаве. Більше інформації – згодом.