1 878749382727432

Асоціація "Друзі та меценати музею просто неба у м. Ліндлар регіону Бергішес Ланд" надала гуманітарну допомогу освітянам Львівщини. Про це повідомили у департаменті освіти і науки Львівської ОВА.

Там розповіли, що наприкінці минулого року Себастян Колєнда - член Асоціації "Друзі та меценати музею просто неба у м. Ліндлар регіону Бергішес Ланд" доставив з Німеччини гуманітарний вантаж з технічною допомогою, яка вкрай необхідна освітянам для організації якісного навчального процесу та продовження безперебійної роботи в умовах блекауту.

Відтак, технічне оснащення департаменту освіти і науки поповнили комп’ютерне обладнання та комплектуючі, генератор, мікроавтобус Opel Movano. Обладнання вже встановили.

Вказується, що гуманітарну допомогу від німецьких партнерів отримала також Українська дистанційна школа – зокрема вкрай необхідне обладнання для організації дистанційного навчання українських дітей.

Частину вантажу становила гуманітарна допомога для дітей зі сходу України, яка вже прямує до своїх адресатів. Це, зокрема, спальні мішки, аптечки, гігієнічні засоби, медичне приладдя.

"Під час візиту на Львівщину Себастян Колєнда відвідав ряд навчальних закладів Львівщини. Відбулася нарада з директором ДОН ЛОВА Олегом Паскою на якій обговорили виклики, які виникли в Україні після 24 лютого та передали Подяки членам Асоціації "Друзі та меценати музею просто неба у м. Ліндлар регіону Бергішес Ланд".

Висловлюємо щиру подяку Асоціації "Друзі та меценати музею просто неба у м. Ліндлар регіону Бергішес Ланд" та особисто:

- Клеменсу КРІГЕРУ, голові Асоціації;

- Вернеру ХЮТТУ, керуючому директору Асоціації;

- Крісті ЙООСТ, координатору кампанії з надання допомоги "ПОЖЕРТВА ДЛЯ ДІТЕЙ УКРАЇНИ";

- Себастяну КОЛЄНДІ, координатору проєкту "Знання – сила. ІТ-обладнання для Української дистанційної школи Ліндлар – Львів";

- Міхаелю КАМПУ, директору Музею під відкритим небом Крайового об’єднання Рейнланд у м. Ліндлар!" - йдеться в повідомленні департаменту.

 74234823648723

1 776483244862473

1 6777637846837823