1 6287126171213 2Потенційних покупців застерегли від сумнівної інвестиції.

Як розповів заступник міського голови Львова з містобудування Любомир Зубач, у соцмережах з’явилася реклама забудовника “Інтергал-Буд”, який продає футбольне поле і дитячий садок у Львові “під будь-який вид бізнесу”.

“Поки місто веде просвітницьку роботу і переконує компанії бути соціально відповідальними і таки долучатися до розбудови дитсадків, шкіл, медіатек і амбулаторій, деякі так легко дозволяють собі продавати вже збудоване саме з соціальною метою “під бізнес”. Флешбек у 90-ті, коли садки масово роздавали в оренду під стоматологічні кабінети та незрозумілі офіси? Ну то я хочу повернути всіх у реальність: у міської влади Львова геть інша позиція та інші пріоритети – соціально орієнтована розбудова Львова та соціально відповідальний будівельний бізнес. А не навпаки”, – написав Зубач у фейсбуці.

Він нагадав, що “Інтергал-Буд”, коли зводив свої багатоповерхівки, обіцяв і місту, і людям, які тут оселяться, і дитячий садок з ігровим майданчиком, і футбольне поле. Втім, коли люди купили квартири, поле виставили на продаж, а приміщення садка рекламують із припискою “під будь-який тип бізнесу”.

Заступник міського голови Львова з містобудування також прокоментував оголошену забудовником “можливість влаштування накриття чи надбудови для облаштування закритого футбольного поля чи спортзалу”.

“Хочу повідомити. Станом на сьогодні такої “можливості” немає. Для цього потрібні окремі містобудівні умови, виготовити проект, пройти експертизу проекту і отримати дозвіл. І тут можу від себе запевнити: з огляду на ситуацію, яка склалася, місто таких містобудівних не дасть”, – наголосив Зубач.

Додамо, що власником фірми “Інтергал-Буд” є ексрегіонал Володимир Зубик.

1 6287126171213 1