hqdefaultУ Львові активно ремонтують та будують нові дитячо-спортивні майданчики. Кожен майданчик є особливим і призначений як для найменших відвідувачів, так і для старших. В серпні 2017 року буде введено в експлуатацію мультифункційний дитячо-спортивний майданчик за адресою вул. Чорновола, 45. Про це інформують у прес-службі ЛМР. 

Кожен охочий зможе відвідати оновлений майданчик у своєму районі, а для старших відвідувачів будуть облаштовані майданчики для заняття різним видом спорту.

«Вже у серпні відбудеться відкриття мультифункційного спортивного майданчика за адресою пр. Чорновола, 45, вартість якого 1 млн. 300 тис. грн. Також зараз розроблено проектно кошторисну документацію ще по 4 спортивних майданчиках, за такими адресами: М. Вовчка, 3, де запроектовано зону з вуличними тренажерами, сучасним  комплексом для  занять «Street Workout», футбольним та баскетбольним полями. Планується відновлення скейт-майданчику на вул. Винниченка, 4 та облаштування сучасного баскетбольного майданчика, де будуть трибуни, відпочинкова зона з стаціонарними вуличними шаховими столами та вуличні тренажери біля «Порохової вежі» на вул. Винниченка. 4. Ну, і дитячо-спортивний майданчик на вул. Чорноморська, 12, де планується облаштування дитячої зони з резиновим покриттям, спортивної зони з комплексом «Street Workout» та міні-футбольним полем зі штучним покриттям», - зазначив Ігор Самотій, директор ЛКП «Спортресурс».

Нагадаємо, у 2016 році ЛКП «Спортресурс» відновив майданчики на загальну суму 3,3 млн. грн., а саме: було облаштовано міні-футбольні поля з штучним покриттям на вул. Кошиця, 4 та Тернопільська, 13а. Також облаштовано сучасний майданчик для занять «Street Workout» на вулиці Винниченка, 4 (біля Порохової вежі) та зроблено поки що єдиний вуличний баскетбольний майданчик з поліуретановим покриттям на спортивному комплексі на вул. Кастелівка, 8.