Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image http://lviv.sq.com.ua/images/logo.png
There was a problem loading image http://lviv.sq.com.ua/images/logo.png

i080364sКолишній співробітниці банку доведеться повернути майже 4 млн грн., які вона вкрала, працюючи у фінустанові. 

Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень, передає Status.

Жінка привласнювала кошти протягом 2008 – 2014 років, коли працювала в "УкрСиббанку" начальником відділення №864, який знаходиться на вулиці В. Великого, 51. За попередньою змовою із групою осіб із невстановленими працівниками даного банку вона складала та підписувала завідомо неправдиву заяву на видачу готівки з рахунку вкладників банку від їх імені, на підставі яких отримувала гроші – від  100 до десятків тисяч гривень. Правоохоронці встановили кілька десятків епізодів крадіжок, що в цілому складає суму у 3 млн 667 тис. 120 грн. 43 коп.

Обвинувачена у судовому засіданні свою вину визнала повністю, пояснивши, що дані злочини вчиняла у зв'язку з тяжким матеріальним становищем, тому просила суворо не карати.

Призначаючи покарання, Франківській районний суд врахував її щире каяття та активне сприяння розкриттю злочину, часткове відшкодування шкоди, стан здоров'я (інвалід 3-ї групи), тож на підставі ч.3ст. 72 КК України призначив покарання у виді позбавлення волі строком на 5 років із позбавленням права обіймати посади, пов'язані із матеріальною відповідальністю, строком два роки та штрафу в розмірі 3400 грн. Проте звільнив від відбування покарання з випробуванням на три роки. Також вона повинна відшкодувати державі витрати на залучення експерта в сумі 14 853,96 грн. та завдану матеріальну шкоду ПАТ "УкрСиббанк" в розмірі 3 млн 667 тис. 120 грн. 43 коп.

STATUS QUO
STATUS QUO