Виконавчий комітет Львівської міської ради на засіданні 27 червня схвалив рішення про врегулювання ситуації з вивезенням ТПВ з території м. Львова.

Про це повідомляє кореспондент ІА ZIK.

Згідно із документом, виконавчий комітет ухвалив погодити надання згоди на поширення юрисдикції Львівської ОДА у частині реалізації компетенції щодо організації збирання і вивезення побутових та інших відходів, у тому числі і відходів дрібних виробників на території Львова.

Також цим документом комітет погодив спільну комплексну програму вивезення ТВП з міста Львова на 2017-2019 рр.

ЛМР звернеться до Львівської облради і облдержадміністрації з пропозицією затвердити спільну комплексну програму вивезення та захоронення відходів з міста терміном на два роки.

Нагадаємо, очільник Львівщини Олег Синютка звернувся з офіційним листом до мера Львова Андрія Садового, в якому просить делегувати на два роки функції з управління твердими побутовими відходами Львівській обласній державній адміністрації. Садовий прийняв пропозицію Синютки. Читайте більше тут: http://zik.ua/news/2017/06/27/vykonkom_lvova_zatverdyv_rishennya_dlya_peredachi_loda_funktsiy_z_vyvezennya_1122229