Сьогодні, 27 червня, чергова сесія Дрогобицької міської ради розпочалася з вилучення з порядку денного пленарного засідання земельних і приватизаційних питань і перенесення їх розгляд на наступне пленарне засідання.

Рішення погоджувальної ради щодо цього, прийняте напередодні, озвучив секретар міської ради Олег Хрущ. Він також зауважив, що прийняте погоджувальною радою рішення є реакцією на те, що міський голова Тарас Кучма не відреагував на звернення голів депутатських фракцій, які протестують проти поновлення на посаді колишнього начальника відділу оренди і приватизації комунального майна міськвиконкому після виходу його з декретної відпустки, – передає власкор ІА ZIK.

 Міський голова Тарас Кучма поставив пропозиції погоджувальної ради на голосування і депутатський корпус більшістю голосів їх підтримав.

Однак присутні в залі учасники АТО не погодилися з вилученням питань в частині надання їм земельних ділянок і дехто з них зірвався на крик. Міський голова оголосив на сесії перерву.

На думку депутата Львівської обласної ради Михайла Задорожного, яку він висловив на позачерговому засіданні Координаційної ради Блоку національно-демократичних сил Дрогобиччини, від конфлікту між депутатами і міським головою не мають потерпати мешканці міста. «Блокування роботи земельної і приватизаційної комісій не є неприпустимим, бо від цього потерпають люди, яким потрібно вирішувати питання, – наголосив народний обранець від Дрогобиччини. – Вже декілька каденцій Дрогобич має гіркий досвід конфліктів, які призводили до дострокового припинення повноважень міського голови, але з цього нічого доброго місто не отримало, вигравала лише купка зацікавлених людей».