sadovyy posolstvoUSAСьогодні у американців - День незалежності. В честь цього національного свята надзвичайний і повноважний посол США в Україні Марі Йованович вчора ввечері провела прийом у своїй резиденції в Києві, пише Наша рада.

З шостої години вечора до будівлі на Подолі стягувалися автомобілі представницького класу. На них раз у раз прибували різні ВІП-персони з різних українських міністерств і відомств, а також з посольств інших країн. Ті, хто удостоївся ВІП-запрошень, проходили на прийом без черги, а іншим, довелося «відстояти» разом з іншими українцями і пройти стандартну перевірку на безпеку.

Мер Києва Віталій Кличко пройшовся по «особливому» коридору, без черги і відразу припав в повазі до ручкам Марі Йованович. Кличко одразу ж перехопила народна співачка Руслана, яка на вечірці виступила у вигляді кореспондента телебачення - брала у всіх політиків та інших зірок інтерв'ю.

Екс-прем'єр Арсеній Яценюк з'явився на прийомі з бородою і розслаблявся за допомогою білого вина в компанії міністра МВС Арсена Авакова і секретаря РНБО Олександра Турчинова.

Всі гості із задоволенням пригощалися коктейлями і тортами, яких до свята було приготовлено аж три штуки, два з них - у вигляді прапорів США.

На прийомі також був помічений міський голова Львова Андрій Садовий. Нагадаємо, що сьогодні зранку Садовий був викликаний на допит у Генпрокуратуру .