smittya IFВ ході розслідування випадку зсипання сміття в Івано-Франківській області, Львівська ОДА, у співпраці з представниками влади та правоохоронцями Прикарпаття з’ясували, що перевізники, які працюють у Львові, відношення до цього інциденту не мають. Вже з’ясовано, якою машиною його вивозили та ім’я його власника, але ці дані поки не розголошуються до закінчення слідства.

Про це під час брифінгу заявив заступник директора департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства ЛОДА Тарас Зозуля, інформує ZIK.

«Ми розмовляли з перевізниками, які запевняють, що вони до висипаного поза звалищами сміття на території Івано-Франківської області відношення не мають», – повідомив чиновник.

Також він розповів про те, як просувається слідство цього інциденту:

«Ми зараз активно співпрацюємо у цьому питанні з владою і правоохоронцями з Прикарпаття. У нас вже є інформація про те, яка машини висипала сміття, вже відомий її власник, але поки ведеться розслідування ми не можемо розголошувати ці дані».

Також він запевнив, що подібних випадків в інших областях виявлено не було. Адже зараз неможливо виїхати з міста зі сміттям, яке не є обліковане, оскільки всі машини реєструються і зважуються.