Працівники ГУ НП у Львівській області проводять обшуки у помешканні начальниці управління комунальної власності Львівської міськради Інни Свистун на вул. Тарнавського у Львові. Її навіть не впустили додому погодувати грудну дитину.

Проце ZAXID.NET повідомила сама ІннаСвистун, яка також є головою фракції партії «Самопоміч» у Львівській облраді.

«Через викрадення комунального майна обшуки відбуваються не лише в нашому управлінні, а тепер почались ще й у мене вдома. Правоохоронці навіть не впустили мене погодувати грудну дитину, – сказала Інна Свистун ZAXID.NET. – Я не переживаю, що поліція зможе пов’язати мене з аферистами. Але мені дивно, чому це роблять саме в мене вдома, хоча ні Мальковій, ні Сандул, які заволоділи комунальним майном, не висувають жодних звинувачень та навіть не турбують їх обшуками. Тобто аферистів поліція не чіпає».

Нагадаємо, у середу, 12 липня слідчі ГУ НП та УСБУ у Львівській області прийшли з обшуком до департаменту економічного розвитку та управління комунальної власності ЛМР. Згодом стало відомо, що обшуки відбуваються через масштабну аферу з комунальною нерухомістю Львова, більш відому як «Афера століття»