19989263 1913864105553856 2110695711829192787 nУ Львові просять про допомогу молодому хлопцю - Юрію Омелюху – який повернувся неушкодженим з АТО, але отримав травму на мирній території. Нещасний випадок посадив юного захисника на інвалідний візок. Тепер йому щодня потрібно витрачати немалі кошти на боротьбу з болем, за право жити повноцінним життям без страждань.

«Моє звернення до усіх, хто не втомився від війни, хто попри майже чотири роки бойових дій у нашій країні, не втратив людяності, співчуття та душевності. Ми не можемо не помічати тих покалічених хлопців, яких не помічає і про яких забула наша держава, - із таким зверненням на своїй сторінці у Фейсбук виступила Оля Особа. - Сьогодні нашої допомоги потребує молодий захисник - Юрій Омелюх, який повернувся неушкодженим з АТО, а отримав поранення в своїй частині на мирній території від п'яного офіцера, який в цей день був на чергуванні. В даній ситуації п'яний офіцер отримав рік умовно, а Юрчик 2500 пенсії від держави і все. Поранення ж не бойове, кого обходить, що куля вразила печінку, жовчний міхур, застрягла у хребті і посадила молодого хлопця до інвалідного візка. Жодних виплат чи компенсацій від держави в даному випадку не передбачено».

Як йдеться в повідомленні, молодий захисник бореться за можливість знову стати на ноги., він мужньо переносить операцію за операцією, вже майже півтора року звикає жити з нелюдським, нестерпним і постійним болем. 

«Кожного дня хлопець витрачає просто шалені кошти на ліки, щоб хоч якось полегшити свій стан, не кажучи вже хоч про якусь реабілітацію (яка також на жаль не безкоштовна). Юрі як повітря необхідні кошти для лікування, давайте ж не будемо байдужими до чужої біди і чужого болю, і хоч якось постараємося виправити несправедливість цього життя, щоб наш воїн добра та світла отримав шанс жити повноцінним життям, і не просто жити перемагаючи біль, а насолоджуватися цим життям. Адже хто, хто, а Юрчик на нього справедливо заслужив, витримав, перетерпів і обов'язково переможе в цій війні, бо за ним і правда і наша підтримка та любов, а найважливіше Бог (а ми ж знаємо що Він добрий)», - написала Оля Особа.

Як допомогти?
Номер картки Приватбанку
5168757268716760 Омелюх Юрій Леонідович.

Разом ми зможемо все!!!