kino suputnykЛКП Культурно-мистецький центр «Супутник» 25 липня уклало угоду з ТОВ «Сервіскотломонтаж-Львів» на реконструкцію за 4,8 млн грн. Про це повідомляє система публічних закупівель Prozorr, пишуть Наші гроші.Львів

Наразі йдеться лише реконструкцію котельні та обладнання для постачання тепла та води до приміщень кінотеатру. Згідно з технічним завданням, переможець торгів демонтує старі та встановить нові твердопаливні котли та трубопроводи, прокладе теплоізоляційні плити, вставить нові вікна та двері. Роботи завершать до кінця року.

Згідно з кошторисом, витрати переможця на заробітну плату складатимуть 355 тис. грн (7,3% від суми договору), а прибуток становитиме 40 тис. грн (0,83%).

Конкуренцію на торгах фірмі склало ТОВ  «Енергоресурс-монтаж» з пропозицією на 147 тис. грн дорожчою, що становить 3,06%.

Сам кінотеатр у 2016 році ремонтувала компанія «Західбудком» за 814 тис. грн.

Власниками фірми «Сервіскотломонтаж-Львів» є Сергій Липовецький, Віталій Крижанівський, Григорій Скакун та Юрій Цебрівський. Липовецький раніше був помічником екс-депутата (2006-2010 рр.) Львівської міськради від БЮТ Олега Породка. Згідно з Prozorro, підприємство за 2017 рік отримало два підряди на 6,9 млн грн.

ТОВ «Енергоресурсмонтаж» належить корпорації «Енергоресурс-інвест», а кінцевими бенефіціарними власниками є Роман Бачевський та Іван Ніронович. У Львівській області компанія перемогла лише в одній закупівлі на 2,1 млн грн, але підписала договорів на 114 млн грн по Україні. Зокрема, на реконструкцію каналізації за 61 млн грн, де використовуватиме матеріали значно дорожчі, ніж їх ринкова вартість, про що вже писали «Наші гроші».