Форпост

vurybkaaaaУ курортній Східниці в охоронній зоні впродовж декількох днів відбувається масова вирубка лісу. Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав депутат Бориславської міської ради від Східниці Роман Германович. Про вирубку він повідомив ще 26 грудня.

vurybka3«В Східниці біля джерела N3 в охоронній зоні, відбувається масова вирубка лісу Дрогобицьким лісгоспом, і вивозиться поспіхом важкою технікою, без всяких дозволів і документів. Що ж буде з курортом, коли виріжуть всю красоту Східниці? Хто до нас приїде відпочивати??? І чи Ви, шановні громадяни, повірите в те, що це дрова??? Такою була відповідь робітників лісгоспу...», - написав депутат на своїй сторінці у Фейсбук.

vurybka4Сьогодні ж, 28 грудня, депутат знову б’є на сполох. Робітники продовжують вирубувати ліс, при цьому поводять себе агресивно, не маючи біля себе жодних документів.

vurybka2«Знову в Східниці біля джерела N3 в охоронній зоні продовжується незаконна масова вирубка лісу, Дрогобицьким лісгоспом. Агресивні робітники, на запитання чи є відповідні документи на вирубку, погрожуючи мені відповіли, що є, але в Попелівському лісництві, яке знаходиться в Бориславі. Вже погрожують, а що буде далі.... задумаймося, Східничани!!!?», - пише Роман Германович.