psihlikarnyaУправління майном спільної власності Львівської обласної ради оголошує конкурс на заміщення посади головного лікаря комунального закладу Львівської обласної ради «Львівська обласна клінічна психіатрична лікарня». Місцезнаходження закладу: вул. Кульпарківська, 95, м. Львів, Україна. Про це йдеться на сайті Львівської обласної ради.

Умови оплати праці головного лікаря комунального закладу Львівської обласної ради «Львівська обласна клінічна психіатрична лікарня» визначаються у контракті та не можуть бути меншими, ніж передбачено законодавством.

Також у повідомлені є перелік кваліфікаційних вимог та зазначається, що документи приймаються упродовж 30 (тридцяти) календарних днів з моменту оприлюднення оголошення (до 11 вересня 2017 року включно).

Дата та місце проведення І засідання комісії з конкурсного відбору – 20 вересня 2017 року, 11:00, каб. №307, вул. Винниченка, 18, м. Львів.

До складу комісії з конкурсного відбору кандидата на посаду головного лікаря комунального закладу Львівської обласної ради «Львівська обласна клінічна психіатрична лікарня» включаються 2 (два) представники громадських організацій. Висувати свого представника може громадська організація, що має спеціалізацію та веде активну діяльність у галузі охорони здоров’я, материнства та дитинства не менше трьох останніх років.

Пропозиції щодо участі представників громадських організацій у конкурсній комісії подавати в управління майном спільної власності Львівської обласної ради до 5 вересня 2017 включно разом з копією статуту та відповідними документами, що підтверджують повноваження представників громадських організацій на їхнє членство у конкурсній комісії