20882626 1393939057380050 2045832525748789784 n
Фото: Зоряна Іванків
Сьогодні Львівський апеляційний адміністративний суд прийняв рішення заборонити ТзОВ "Архібуд" вчиняти будь які дії з відчуженням незаконно залитого котловану у парку "Знесіння". Про це повідомили захисники парку.

Про хід засідання голова ГО «Магдебурзьке право», захисниця парку  Зоряна Іванків розповіла так: «Заборона АрхіБуду вчиняти будь-які дії по нерухомому майну (фундамент) оскаржується забудовником. Представник прокуратури, представник Кабміну і 3-я сторона ГО правозахисний центр генерала УНР В.Сікевича проти предмету позову. Позиція АрхіБуду: вимагають конкретних доказів і правову позицію, підтверджену фактами, чим порушено права Військової прокуратури? Військовий прокурор пояснює, що дане клопотання подавалось одночасно з позовною заявою, де всі докази висвітлено.

5 липня 2017р. закінчився договір-оренди на діл.Довбуша,15. Львівська міськрада дозвіл не продовжила, а це один з документів, на якому базувалася реєстрація незавершеного будівництва держреєстратором. Представник АрхіБуду акцентує на дозволах і ухвалах ЛМР, наданих АрхіБуду. Нагадують про майно, яке придбали (722,6кв.м). Прокурор запитав, чи існує це майно на даний момент. Запитання залищилось без відповіді.

Суд перейшов до дебатів. Усі відповідачі просять відмовити позивачу АрхіБуду. Суд радиться. Рішення суду: задовільнити частково, заборонити АрхіБуду вчиняти будь-які дії до прийняття рішення суду у даній справі!!!»