gorodocka 1На початку цього року було відкрито після реконструкції міст, що на вул. Городоцькій. Проте чатину тротуару так і залишили з непокладеним покриттям.

gorodocka2 "Міст на вул. Городоцькій відкрили для проїзду ще на початку року. Він був без перебільшення у жахливому аварійному стані.

gorodocka 3Тепер міст розширили, поміняли інженерні мережі. Але як це часто буває, коли до звершення справи потрібен лише останній крок, його чомусь забувають зробити.

gorodocka 5Подав звернення на ім’я директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Ірини Маруняк з проханням звернути увагу на незавершені роботи з ремонту хідників біля мосту на вул. Городоцькій." - повідомив депутат Сергій Івах на своїй сторінці.

За  цим фактом надіслано депутатське звернення на ім’я директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Ірини Маруняк.

 Нагадаємо, що  відкриття руху відбулось 31 грудня. Проте навіть тоді міст здали в не завершеном увигляді. 

«Наразі робітники ще облаштовують бар’єрні та перильні огородження, розмітку, встановлюють необхідні знаки», – повідомляв Зиновій Дац, керівник із підрядних робіт ТзОВ «Західтрансбуд», що займався ремонтом моста у коментарі Твоє місто

Пройшло пів року. Коли має завершитись ремонт тротуарів наразі невідомо.