silmash12 вресня у Львові в приміщенні апеляційного суду на вулиці Саксаганського 13, о 10.30 відбудеться засідання по справі забудови стадіону «Сільмаш» ( вул. Сулими, 1). 

"Друзі, завтра в 10.30 відбудеться перше засідання по стадіону "Сільмаш". Просимо прийти і підтримати львів'ян, які хочуть зберегти стадіон для дітей, нас з вами. Вул. Саксаганського (Котка), апеляційний суд. Не дамо забудувати стадіон." - закликає Лідія Конюх

Всіх кого хвилює доля стадіону, прохання прийти на засідання.

Нагадаємо, що в березні цього року знову виник будівельний конфлікт навколо перспективи будівництва церковного комплексу на території «Сільмашу». Як відомо, ідею щодо зведення церкви на території стадіону «Сільмаш» на сесії міськради Львова 2 березня виголосила депутат Анна Мармуляк. На її переконання, зведення церкви не завадить спортивному майбутньому стадіону. Про повідомляв Львівський портал.

Також, 22 серпня юридичний департамент ЛМР подав позов до суду про примусове відчуження для суспільних потреб нерухомого майна – роздягальні для спортсменів та споруди на стадіоні за адресою вул.Городоцька, 207.  Про це повідомив депутат ЛМР Сергій Івах.

"Цей крок важливий з огляду на те, що компанія «Три Корони девелопмент» відмовилась дати згоду на викуп, про що повідомила у листі до ЛКП «Спортресурс». Отож, позов поданий до суду і доля стадіону тепер вирішуватиметься у суді. Про це повідомлялось в Форпост