itlaw  У Львівському Українському католицькому університеті школа права відкрила реєстрацію на другу едицію Програми ІТ-права/UCU IT Law за участі найкращих українських юридичних компаній та іноземних експертів, що працюють в галузі юридичного супроводу ІТ-бізнесу.

Старт програми заплановано на 6 жовтня 2017 року. Тривалість – 6 жовтня – 23 грудня 2017 року (додаткові модулі можуть відбуватися пізніше). Повідомляє ЛМР.

«Коли ми запускали Програму ІТ-права у 2016 році, то хотіли об’єднати найкращих експертів-практиків в цій галузі. Цього року ми посилили практичну складову: кожен модуль розроблений у співпраці з юридичними компаніями – лідерами ринку в галузі ІТ-права. В рамках Програми кожен учасник матиме можливість розібрати практичні кейси та отримати реальні навички, необхідні для techlawyers», - коментує Іван Городиський, директор Школи права УКУ та керуючий партнер юридичної компанії Dexis Partners.

Формат Програми UCU IT Law передбачає 8 дводенних модулів протягом 3 місяців, в рамках яких будуть розкриті питання менеджменту ІТ бізнесу та його корпоративного структурування, захисту прав інтелектуальної власності та договорів в сфері ІТ, кіберзлочинності та кримінально-правового захисту діяльності ІТ компаній, а також юридичного супроводу ІТ бізнесу в ЄС та США.

Учасникам пропонується 5 базових модулів: Start-up Companies: U.S. Structuring and Transactions;  Corporate and Tax Structuring of IT Business; Contracts in IT; IP in IT; Final Module (Management of IT Business & Competition). Також – з додаткові модулі: Legal Innovations; New Technologies and Law (Cryptocurrencies & ICO, AI, Big Data); Security of IT Business.

Також Академічна Рада Програми пропонує 3 стипендії, які покриють 70% вартості від навчання. Для того, щоб взяти участь у стипендійному конкурсі, потрібно заповнити заявку та надіслати мотиваційне есе англійською мовою на адресу rlc@ucu.edu.ua (не менше двох сторінок, Cambria, 14, 1,5) та пройти усну співбесіду з представниками Академічної ради Програми.

Партнерами Програми є Львівський ІТ Кластер,  Управління ІТ Львівської міської ради та юридичні компанії Dexis Partners, Axon Partners, Attorneys at law «BK partners», Legal IT group та Juscutum Attorneys Association. Генеральний партнер – компанія Sayenko Kharenko.

Реєстрація на Програму