Inshe.tv

musij
Олег Мусій
Позафракційний депутат Олег Мусій заявляє, що затриманий за хабар помічник депутата Юрія Савчука Петро Яремчук близько двох років тому працював і його помічником на громадських засадах.



«Так, безумовно відомий. Він у мене працював 2 роки тому кілька місяців помічником на громадських засадах. Я думаю, два роки вже минуло ... Він пропрацював кілька місяців. Я навіть не здивований, що він затриманий за якісь неправові дії, тому що мені вистачило двох місяців, щоб зрозуміти, що ця людина є повним пройдисвітом. Причиною його звільнення або вигнання з помічників на громадських засадах були пропозиції з його боку брати участь в якихось схемах по призначеннях, якихось контрактах. Звичайно, це мене обурило і він був звільнений з посади », - заявив Мусій.

Мусій, як і нардеп від «Народного фронту» Юрій Савчук, розповів, що познайомився з Яремчуком на Майдані.

«Він там допомагав робити деякі банальні речі, дрова носити ... Після Майдану я його майже рік не бачив. Коли став народним депутатом, то він з'явився в кулуарах ВР, підійшов до мене і каже: «Я вас дуже прошу, у мене така складна ситуація. Допоможіть мені, щоб у мене був пропуск в ВР. Ви ж пам'ятаєте мене по Майдану. Візьміть мене в помічники ». Безумовно, людина, яку я бачив на Майдані, я поставився до нього з розумінням. Я знаю, що він до мене був помічником у екс-депутата Пазиняка, який був членом комітету з питань охорони здоров'я. Я теж запитав пана Пазиняк, щоб дав рекомендацію, хто такий Яремчук. Він сказав «Олег, швидше відхрестись від цієї людини, тому що він дуже непорядна людина, з якою будеш мати проблеми», - розповів Мусій.