Алогічні і незрозумілі дії голови комісії на виборах до Підберізької ОТГ, представниці «Самопомочі» Марії Савіцької ставлять під загрозу проведення виборів.  Про це Форпосту заявив депутат Львівської міськради Ігор Телішевський.

«До 20 вересня мали бути сформовані та оприлюднені виборчі округи, однак цього досі не зроблено, - обурюється Телішевський. – Округи або не сформовано, або голова комісії свідомо приховує інформацію. У будь якому разі це створює серйозні проблеми – кандидати не можуть зареєструватися, політичні партії не можуть висунути своїх кандидатів».

 Крім того, як твердить Телішевський, представники партій не мають можливості у передбачений законом спосіб здати у комісію жоден документ, бо голова комісії носить печатку із собою, однак не завжди є на робочому місці.

«Голова комісії так і не пояснила, у чому причини затримки із формуванням округів і засекреченням виборчої інформації. Водночас у представників різних політичних сил закралися підозри, що в такий спосіб представники «Самопомочі» можуть планувати позбутися конкурентів і створити сприятливі умови для своїх висуванців», - зазначив Телішевський.

На його думку, така поведінка голови комісії може призвести до зриву виборів у Підберізьку ОТГ.