00792971 n5Під час громадського слухання щодо оновлення парку "Знесіння" активісти вимагали заборонити на території розміщення автостоянок, автомийок та інших об'єктів, які перешкоджають використанню земель парку за їх цільовим призначенням. Про це йдеться у протоколі громадських слухань. 

Під час обговорення Львівській міській раді було запропоновано надати автостоянці по вул. Харківській 44 іншу земельну ділянку з метою вивільнення вказаної ділянки парку і її подальшому використанні згідно цільового призначення. 

Аби прозширити територію Львівській міській раді було запропоновано викупити для суспільних потреб  у ТзОВ «АрхіБуд» об’єкти нерухомого майна по  вул. Довбуша 15 з метою приєднання  цієї земельної ділянки до території парку і її подальшого використання за цільовим призначенням земель парку.

Також прозвучала вимога провести відкритий та прозорий конкурс на  посаду директора РЛП «Знесіння», включивши до конкурсної комісії представників громадськості.

Нагадаємо, 8 вересня громада Львова на громадських слуханнях відхилила Проект щодо розвитку парку «Знесіння», вимагаючи розробити його заново із урахуванням усі потреб громади Львова. Як зазначила Зоряна Іванків, громадськість контролює усю ситуацію ще з 2013 року, тому не допустить жодних спроб затвердити будь-яку забудову у парку «Знесіння».