Форпост

750 тисяч гривень до кінця місяця потрібно зібрати на лікування за кордоном 4-річної Анастасії Ших. Дівчинка страджає на складну природжену патологію, артеріо-венозну мальформацію лівої нижньої кінцівки ( Синдром Кліпелля-Треноне).

Це складне захворювання призводить до порушення функції кінцівки, періодичних кровотеч з ділянок ураженої шкіри, несе безпосередню загрозу втрати ноги та є небезпечним для життя дитини.

На даний час лише кілька провідних центрів в світі, зокрема – в США, Великобританії та Бельгїї мають достатній досвід лікування цієї патології в дитячому віці.Лікувати Анастасію погодилися у Бельгійській клініці Сент-Люк. У цій клініці дівчинка вже пройшла всі обстеження, госпіталізація в клініку призначена на 30 січня 2017. Приблизна вартість лікування 30 000 євро, до 16 січня батьки повинні оплатити половину, а це: 14 500 євро.

«Мало кому відомо наскільки сильно страждає ця дівчинка від важкої та доволі рідкісної недуги. А Ви знаєте, що попросила Анастасія у Святого Миколая? Вона попросила справжнього чуда: одужати без жодної операції. Звісно це було б чудом...але... Друзі, саме зараз спільними зусиллями ми можемо зробити для дитини справжнє чудо- у доволі короткий термін зібрати необхідну суму та відправити її на лікування. Багато лікарів розводить руками та не знає чим допомогти в боротьбі з цією хворобою, але несподівано з'явився шанс- ШАНС на одужання! Давайте максимально активізуємо свої зусилля і я впевнена, що у нас все вийде! Ми це робили неодноразово і кожного разу успішно, тож давайте не зволікати жодної хвилини.Допоможіть, не бійтеся маленьких сум. Краплинка до краплинки і вийде цілий океан добра»! – написала у Фейсбук львівська активістка Роксолана Зінкевич.

Телефон мами дівчинки +380965887239

РЕКВІЗИТИ для перерахунку коштів:ПриваБанк. 5168 7556 3380 1820. Ших Оксана Михайлівна

Сторінка мами:Oksana Shykh