67Димінський і Козловський розпочали переговорний процес ще у вересні, а тепер, схоже, дійшли згоди. Правда, поки невідомо, чи власник Руху купить Карпати, чи Димінський передасть йому клуб в управління. Про це пише «Галичина спортивна» з посиланням на Tribuna.com.

Зазначається, що структура власності Карпат складна. Клуб належить двом офшорним компаніям: Менділ Лімітед Петра Димінського та Крісан Холдінгс Ігоря Коломойського. Щоправда, остання не бере жодної участі в житті Карпат.

Сьогодні «Карпати» заявили про те, що готові продати 50% акцій клубу за одну гривню кожному, хто дасть гарантії повноцінного фінансування клубу. "Ті, хто бажають взяти на власні плечі відповідальність за долю та процвітання львівських "Карпат", можуть надсилати офіційні пропозиції, свої контакти та мотиваційну частину на пошту: fckarpaty63@gmail.com", - йдеться у повідомленні на сторінці ФК "Карпати". Єдина умова полягає в тому, що потенційний покупець повинен надати "офіційні фінансові гарантії" для повноцінного функціонування клубу на відповідному рівні.

Водночас, як пише "ESPRESO.TV", вболівальники та експерти вже неодноразового зверталися до нинішнього власника й, почесного, президента "Карпат" Петра Димінського із закликом щодо продажу клубу. Під час матчу 12-го туру української Прем’єр-ліги проти київського "Динамо" (1:1) фанати вивісили банер "Дим, продай клуб" (Дим - почесний президент "Карпат" Петро Димінський).

29 вересня один з очільників фанатського руху "Карпат" Тарас Павлів відкрито зверувся до Димінського із закликом продати клуб, оскільки головною проблемою команди, на його думку, є те, що 62-річний підприємець втратив інтерес до "Карпат".

"Є питання власника Карпат. Доки Димінський не продасть клуб, нічого в команді не буде. Ми не можемо з ним зараз зустрітись, але публічно просимо його продати клуб. Ми знаємо, що є люди, готові купити "Карпати" і вкладати гроші. Будь-яка людина яка вкладе свої гроші в клуб, розжене той безлад, який є зараз в "Карпатах", - наводить його слова FootballHub.

Нагадаємо, після смертельної ДТП, в яку потрапив кортеж Петра Димінського, власник «Карпат» відправився закордон і не може повноцінно керувати клубом.

Також читайте