156415Державну екологічну інспекцію неможливо вилікувати від корупції, тому вона буде ліквідована, а замість неї буде створено нова природоохоронна служба. Про це повідомляє "5 канал".

В ефірі міністр екології та природних ресурсів України Остап Семерак розповів про ліквідацію Державної екологічної інспекції .

"Ми звільнили керівника цієї екоінспекції, на це пішло доволі багато часу, адже він держслужбовець і я, як політик, був вимушений слідувати закону. Ми здійснили довгі перевірки цієї служби. У нас є обґрунтовані підозри шаленої корупції. І якщо ви подивитись мої останні заяви стосовно Державної екологічної інспекції, я говорив, що це є руїна, на якій побудована корупційна піраміда. Унікальний приклад – Грибовицьке сміттєзвалище, де відбулася катастрофа, так от Державна екологічна інспекція три роки не могла туди потрапити, щоб перевірити", – зазначив Семерак.

"Результати перевірки я передав в усі правоохоронні органи, пройшло більше місяця і поки що мовчать. Ми встановили, що існували реєстри хабарів – за це має хтось відповідати", – наголосив він.

"З моєї точки зору вилікувати екоінспекцію неможливо. Я подав до Кабміну про ліквідацію Державної екологічної інспекції і створення нової природоохоронної служби", – заявив міністр екології.

 

 

 

stepankiv

Репліка

Львівʼянка, фіналістка конкурсу краси розповіла про свою участь у секс-вечірці
Христина Пригода

Львівʼянка, фіналістка конкурсу краси розповіла про свою участь у секс-вечірці

Пост про обіцяну секс-вечірку. А ще цей пост про Порядну галицьку вечірку, яка мала без пригод відбутися в грудні минулого року на Львівщині в Бартатові. Про це вийшли матеріали в ЗМІ кілька днів тому. Дочитавши до кінця, якщо дочитаєте, про мою пригоду на секс-вечірці, прокоментуйте, будь ласка, як вам то все прочитане, що відбувається на святій Галичині.

Дайджест

23 березня
Юридична компанія "Дорожній адвокат"
Ваші дії при ДТП: детальна інструкція

Ваші дії при ДТП: детальна інструкція

08 березня
Книга пам’яті полеглих за Україну
17 жінок-воїнів, які віддали життя за Україну

17 жінок-воїнів, які віддали життя за Україну

28 лютого
Тетяна Мороз, Армія Інформ
Бойові втрати лютого 2021: імена і фото загиблих

Бойові втрати лютого 2021: імена і фото загиблих

Погода

Погода

Форпост на Facebook