72 bigСьогодні під час сесії депутати прийняли дві ухвали про присвоєння середнім загальноосвітнім школам імен Квітки Цісик та Ірини Калинець. Зокрема, школі № 54 м., що на вул. Хвильового, 16, присвоєно ім’я відомої американської співачки українського походження Квітки Цісик, а школі № 87, що на вул. Замарстинівській, 11, – ім’я української поетеси, дисидентки Ірини Калинець. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Як зазначено у пояснювальних записках до проектів ухвал, середня загальноосвітня школа № 54 м. Львова – заклад загальної середньої освіти, що реалізує освітні програми на декількох рівнях загальної середньої освіти. 29.05.2017 відбулись збори трудового колективу та представників батьківського комітету школи, і під час зборів було прийнято рішення про присвоєння СЗШ №54 імені Квітки Цісик. З 14 липня по 18 вересня 2017 року тривали громадські обговорення питання присвоєння середній загальноосвітній школі № 54 м. Львова імені Квітки Цісик.

Середня загальноосвітня школа № 87 м. Львова – заклад загальної середньої освіти, що реалізує освітні програми на декількох рівнях загальної середньої освіти. 11.11.2016 відбулось засідання трудового колективу школи, і під час даних зборів було прийнято рішення про присвоєння СЗШ №87 імені Ірини Калинець. З 14 липня по 18 вересня 2017 року тривали громадські обговорення питання присвоєння середній загальноосвітній школі № 87 м. Львова імені Ірини Калинець.