blueair and TAROM boeing 737 800 fsx1Планується новий рейс з Брно у Львів почнуть виконувати з березня – квітня 2018 року, частота польотів – двічі на тиждень.

Такі результати українсько-чеського бізнес форуму в межах міжнародної машинобудівної виставки, яка відбулась у Брно в в жовтні 2017 року. Про це повідомив начальник управління інвестиційної політики Львівської ОДА Роман Матис.

За його словами, рейси виконуватимуть на літаках Boeing 737-500, що вміщають 126 пасажирів. Детальний розклад польотів та ціни на авіаквитки оголосять найближчим часом.

«Другим позитивним результатом є підтримка місцевого виробника. Вже сьогодні компанія постачальник вузлів для топових європейських виробників сільськогосподарської техніки, автомобілів та залізничних вагонів ISMM з міста Брно уклала угоду на виготовлення пробної партії виробів з компанією МРМ Україна, виробничі потужності якої розташовані у м. Рудки Самбірського району. Як запевнило керівництво компанії МРМ Україна, найближчим часом чеський партнер отримає перше виконане замовлення. Таким чином Львівщина як виробник продовжує підсилювати свої позиції в автомобільній галузі», - зазначив Роман Матис.