Без названияУкраїнсько-фінська програма розвитку середньої освіти шукає першу школу для участі в проекті «Змінитися за 7 днів», гасло якого – «Ловіть нові іскри для вашого викладання!». Про це інформує прес-служба Львівської ОДА.

Фінські спеціалісти з компанії Lumo Education проживуть із обраною школою тиждень – допоможуть зробити аудит сильних і слабких сторін, проведуть низку відкритих уроків і тренінгів (як для педагогічного колективу, так і для адміністрації й допоміжного персоналу) та стимулюватимуть розробку власної програми вдосконалення закладу.

Враховувати будуть специфіку і школи, і населеного пункту, де вона розташована. Тобто не даватимуть загальні рекомендації «про все для всіх», а працюватимуть із конкретною ситуацією.

Заклад обиратиметься за конкурсом, який проводить ГО EdCamp Ukraine.

Щоб податися на конкурс, хтось з учителів після обговорення зі шкільною адміністрацією має заповнити реєстраційну анкету та розповісти, що саме і чому хоче змінити в своєму закладі. Часу на це небагато: до 2 лютого.

Результати конкурсу оголосять 11 лютого, а вже 18-го група провідних фінських педагогів приїде працювати з обраною школою.

Зазначимо, що участь у проекті для школи та вчительства є безкоштовною. Власні ресурси у цю ініціативу інвестують команди EdCamp Ukraine та Lumo Education.