rubin main151515351Депутати Трускавецької міської не продовжили оренду двох земельних ділянок для ПрАТ «Трускавецькурорт». Відповідне рінення підтримано 25 січня на сесії міськради, повідомляє Zik.

Мова йде про земельні ділянки біля колишнього приміщення ГГРЕС при дорозі на Помярки (вул. Помірецька, 51, площа земельної ділянки 0,9898 га, кадастровий номер 4611500000:11:010:0021) для обслуговування лабораторно-адміністративного корпусу, та про ще одну ділянку по вул. Роксолани, 10.

При розгляді першого питання про оренду землі для ПрАТ «Трускавецькурорт» «за» було подано тільки три голоси, а при розгляді другого питання – жодного голосу «за». Про це пише місцеве видання «Трускавецький вісник». 

Під час розгляду питань щодо оренди землі для ПрАТ «Трускавецькурорт» виступали депутати Карпин, Домбровська, Бучкович, громадські діячі Ігор Кісак, Володимир Шиманський, директор філії ГГРЕС ПрАТ «Трускавецькурорт» Андрій Тарнавський, батько нардепа від Дрогобиччини Мирон Матківський.. Після того, як депутати не надали ПрАТу землю в оренду, люди в більшості своїй розійшлися по домівках, і решта питань депутати розглядали при значно нижчому градусі, майже без напруги.