Screenshot 2Машину завідувача терапевтичного відділення Третьої комунальної стоматологічної поліклініки, громадського активіста та учасника АТО Олександра Бурія пошкодили невідомою хімічною речовиною.

Screenshot 1«Машину знищила невідома хімічна речовина. Пошкоджено фактично весь кузов та фари.  Моя автівка  завжди стоїть на стоянці біля поліклініки і сьогодні зранку я все це побачив. Перед цим були погрози на мою адресу, пов’язані з моєю активною громадською діяльністю і боротьбою за збереження соціальної комунальної стоматології у місті Львові. Однозначно цей злочин  я пов’язую з нашою боротьбою», - заявив Олександр Бурій.

За словами чоловіка, він вже подав заяву в поліцію.

«31 січня у нас важливе судове засідання. Тому  комунальних стоматологів-активістів намагаються вивести з боротьби. Проте запевняю – ми в правовий спосіб, на відміну від наших опонентів, до станнього відстоюватимемо і захищатимемо соціальну стоматологію міста Львова. Моя машина пережила війну на сході, переживе і цю війну. Якщо  думають, що нас так можна залякати, то вони глибоко помиляються», - заявив пан Бурій.