Задільська сільська рада Сколівського району 29 січня підписала три угоди на роботи з приватним підприємцем Михайлом Кондрином на загальну суму 1,07 млн грн. Про це повідомляє «Дивись.info» з посиланням на портал публічних закупівель Prozorro, інформує НГ.Львів.

За ці кошти замовник повинен реконструювати Народний дім в с.Задільське за 385 тис. грн, реконструювати сільську бібліотеку за 386 тис. грн, а також 298 тис. грн виділено на благоустрій території Храму св. Дмитрія у цьому ж селі. Кошториси не оприлюднено.

Михайло Кондрин зареєструвався як підприємець в листопаді 2016 року з основним видом діяльності — торгівля іншими автотранспортними засобами. Раніше Кондрин не брав участі в державних тендерах.

Крім того, Михайло Кондрин також є директором і засновником ГО «Фонд архістратига Михаїла» та приватного підприємства «Наша марка».

ГО «Фонд архістратига Михаїла» займається збором коштів для хворих дітей і неодноразово опинялась в центрі скандалів. Наприклад, ЗМІ писали, що голова громадської організації Михайло Кондрин укладав з батьками хворих дітей контракти на збір коштів, за якими громадська організація мала б залишати собі 20% від зібраного. На ділі голова ГО Михайло Кондрин залишав собі 80-90% зібраних грошей.

Михайло Кондрин є досить публічною особою і часто бере участь у патріотичних заходах: громадському обговоренні щодо присвоєння Щирецькій школі імені героя Небесної Сотні чи мітингові-реквіємі з посвяченням «Стели Пам’яті» загиблих Героїв Небесної Сотні. Останню подію він організував сам, де заявив, що був активним учасником Революції Гідності у Києві, отримав там кульове поранення, а тоді поклявся, що обов’язково проведе акцію пам’яті героїв Небесної сотні.