У Львові адміністрація хостелу, що знаходиться в центрі міста відмовилась поселяти учасників АТО. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомила волонтер Юлія Зак.  

«Я шукала місце для ночівлі для учасників АТО та їх сімей. Часто буває, що самі бійці (не львів’яни ) приїжджають на обстеження або родичі тих, що лікуються в госпіталі хочуть їх провідати і не мають де переночувати. Інколи банально всі хостели просто заброньовані. Місце вибирала так, щоб було легко добратися до госпіталю. Але натрапила на дуже неприємний інцидент для себе, в хостелі NIKO, що на Хмельницького, мені відповіли «ми таких не поселяємо» і кинули трубку. Я шокована, тим більше я наголосила, що у нас є гроші і ми готові заплатити», - обурюється жінка.

Проте адміністрація закладу ситуацію бачить по-іншому.

«В мене багато друзів служать в АТО, ми завжди їх приймаємо і відкриті для всіх наших гостей. Звичайно, за день буває дуже багато відвідувань. В кожного свої настрої, свої проблеми і люди по-різному бачать одну й ту саму ситуацію. Окремої послуги, такої як поселити учасника АТО в нас нема. Для нас всі рівні», - сказав адміністратор хостелу Микола Юрійович.