23380085 1175164945960412 2399405142107582023 nЛьвівська юстиція отримала нового керівника. Нею стала Іванна Смачило, колишній керівник юстиції у Рівненській області. Про це вона написала на своїй сторінці у Фейсбук.

«Друзі! Від сьогодні працюю у Львівській юстиції, начальником. Люблю Рівне, люблю Львів, люблю Україну. Дякую колективу Рівненської юстиції за гарну роботу і підтримку. Дякую Львівській юстиції за теплий і людський прийом. Все буде добре! Працюємо далі!», - написала вона.

Нагадаємо, колишній керівник ГУ юстиції у Львівській області Ярослав Жукровський оскаржує своє звільнення в суді.  

Зазначимо, раніше Іванна Смачило була адвокатом та активісткою «Самопомочі». Проте була виключена з партії через конфлікт з Ігорем Ковальцем. За її словами, конфлікт трапився через те, що Ігор Ковалець разом зі своїми друзями вирішив «приватизувати» партію. Про це вона написала на сторінці у Фейсбук, та після втручання керівництва партії видалила пост.

Тоді вона прокоментувала це так: «З самою «Самопоміччю» у мене ніякого конфлікту немає. Я дуже гарно ставлюся і до Андрія Садового, і до тих людей, що приїжджали. Я зняла пост, тому що передзвонили з Києва і сказали, що будуть розбиратися в ситуації, і я на це пристала, оскільки є можливість розібратися – то чому б і ні», повідомляє Четверта влада