630 360 1493369398 8816Перекриття дороги на митному переході "Рава-Руська", що відбулось вчора, 30 січня, Голова ЛОДА Олег Синютка ввважає "ганебним порушенням закону". Про це він заявив на своїй сторінці у Фейсбук.

"Переконаний, що це спровоковано працівниками митниці та відбувалося за координації їх представників як спроба маніпуляції громадською думкою.

Важливо наголосити, що ці всі «атракції» розпочались одразу після початку проведення антикорупційної операції працівниками СБУ. Звернувся до керівників ДФС з вимогою негайно відсторонити від роботи працівників митного поста "Рава-Руська" та провести внутрішнє розслідування.

Тільки системна боротьба з хабарниками та корупціонерами на кордонах дасть змогу українцям отримувати достойну заробітну плату в Україні, а національним товаровиробникам впевнено нарощувати обсяг виробництва", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, вчора дорога до пункту пропуску на кордоні у Рава-Руській знову перекрита. Люди перекрили дорогу, оскільки не згідні з тим, що «СБУ вирішує кому їхати, кому ні».