2 31393473 1934959166535140 8740640630729867264 nВчора у Львові відбувся дуже дивний захід під назвою мiss sexy. Є навіть і організатори, які пояснюють свої безглузді ідеї. Побачивши про це новину, я вирішив не реагувати, але потім передумав.

І знаєте чому? Я не хочу, щоби у час, коли прийдуть кращі нащадки Українців (а я в це вірю), хтось, хто гортатиме сторінки електронних архівів для написання своєї наукової праці, не ствердив, що у Львові священники віднеслися пасивно до акції, де було розтоптано красу жіночості і дівоцтва!

Запитаєте чому розтоптали сьогодні жіночість? Та тому, що вулицями у купальниках гідність жінки точно не підноситься.

Колись люди перед розп’яттям здерли одіж з Христа Ісуса. Людство бажало оголити Бога, але остаточно оголило само себе, показавши свою жорстокість і ницість, які були прикриті «рацією стану». Вояки бо навіть одіж його поділили між собою.

Жіноча краса - оспівувана поетами, навіть біблійними має свою містичність. Для того, щоби її зрозуміти, не вистачає оглядати оголене тіло жінки. Бо краса жіноча у серці криється, а назовні проявляється. У жіночій красі є частина Божого дару, який людство намагається сплюндрувати.

А що ж вчора сталося у Львові?

Вчора у Львові потоптали жіночу гідність. Її потоптали і організатори цього чудернацького дійства, і ті, які з пристрастю оглядали бідних на розум дівчат, і ті, які це все рекламували і транслювали, і ті, які це все дозволили.

У мене немає сумніву - нас приготовляють до «нормалізації» проституції. Бо представлення чогось ненормального за нормальне і пропагування його саме і є першим кроком до легалізації більш ненормальних явищ.

Сумно, тому пишу.

Нехай мій голос буде єдиним, нехай на мою думку накинуться «продвинуті», але я не зречуся цінностей, у яких мене виховала Христова наука.

А ще ... Мені дуже дивно, що цю акцію навіть підтримали багато жінок і дівчат... Але, зрештою ... хто чим дихає ...