1 41727797 463010687526862 5745690266564558848 nСкільки шуму сьогодні навколо «львівських рагулів» і Бієнали довіри. І у всіх новинах обов`язково згадується як образили рестораторів і які львів’яни невдячні. Проте сама акція була провально спроектована.

Давайте оцінимо спроможність звичайних львів′ян харчуватись в «центрових» закладах. Ми НЕ можемо собі позволити замовити стейк за 500 грн, салат за 200 і так далі. Просто тому що ціни «центрових» закладів надто високі і явно не розраховані на львів`ян. Цікаво, чи власники цих закладів хоч розуміють, наскільки це принизливо?

А тепер уявіть собі, якби ніхто про жодні акції не знав, але після того як ви поїли, до вас підходить офіціант і розповідає про відкритий чек. Як думаєте, багато б змінилось? Я впевнена, що при отакій подачі результати акції були б категорично протилежними. Або ще варіант: на один день для львів`ян в усіх закладах знижка 70%. Було б чудово, бо може б ми тепер теж знали як це - відвідати мажорний заклад і не відчувати себе другим сортом. Але ні, бо всім легше сказати що львів’яни - рагулі, а не визнати , що деякі наші ресторатори оху*їли в край з неадекватними цінами і ще й класно пропіарились на провальному Бієнале (хто взагалі придумав таке слово).

Бо насправді Бієнале довіри - це двостороннє жлобство при такій подачі. Хочете робити соціальні експеременти, то менше їх рекламуйте і краще обдумуйте. Буде менше втрат і більше хороших слів.

Джерело