1 2435nsh57547ot 1Вагіна має пам'ять. З такою новиною до нас в 9-ому класі прийшли протестанти. Замість уроку про українознавство, де мала бути тема "гончарство", нам влаштували урок з телегонії. І ми, підлітки, були щасливі, що замість відрізняти орнаменти на глиняних глечиках, доведеться слухати про секс.

Зараз у стрічці холівари через сексуальну освіту у школах. Особливо серед френдів-галичан.

Люди хочуть розказувати підліткам, як Ісус їх любить. А не як одягати презерватив.

От тільки у старшокласників і старшокласниць у певному віці виникає бажання любити одне одного. І тоді Ісусу доводиться любити їхні сифіліси, гонореї і ранні аборти.

Нам, дівчаткам, розказували, що майбутні діти обов'язково будуть схожими на найпершого чоловіка, з яким у нас буде секс. Мораль цієї антинаукової байки полягала в тому, щоб ми не мали статевих пригод до заміжжя. Ми ж натомість зробили висновок, що перший секс мусить бути тільки з дуже красивим хлопцем.

Звісно, до серйозних дій ніхто не переходив. Не тому, що нам пригрозили пеклом. А тому що Коул (на фото) вже зустрічався з Фібі (хай сама йде у пекло). А красивішого, ніж він, до відкриття Rebelde way ми не знали.

А вам розказували про телегонію у школах? Зізнавайтесь, були історії про діток-мулатів, бо мама десять років тому згрішила зі Стіві Вандером?

Джерело