1 66617475 2269947223054038 5689837339321303040 nОто ж - космічні плани львівських владоможців сьогодні все більше нагадують про Нью-Васюкі! Метро і крематорій. Боже, зжалься над нами! Прости за "всує", але то капець!

Треба було побудувати стадіон до "Євро 2012". Волочили волинку доки не приїхали люди від тодішнього януковича, коли вже було "от-от - встигнути б". Побудували їм. Те саме з новим терміналом львівського аеропорту. Їм вдається піаритися лише на присвоєнні імен.
Городоцьку за шалені гроші перемощували вкупі з проїздом до вокзалу - в дупі все. Апять тре ремонтувати, бо так розумію за кількістю дітей, руками нічо доброго зробити не вміють.

Трамвай на Сихів. Золотий проект! Поки перекрили дорогу ще й встигли втіхаря запхати кілька нових багатоповерхівок вздовж Стуса. За першої зливи - по всій вулиці зірвало каналізаційні люки і потоком вилили з-під землі води. Розверзлися земні товщі.

Мовчу про станцію інфільтратів на Грибовичах, інфраструктуру навколо Арени -Львів, нове приміщення прозорого поліцейського офісу для міських правоохоронців, баскетбольно-концертний зал. А Пілченські стави? та, то капець проект! Транспортна реформа - як вишенька на цей вічно недопечений жах.

Ридаю від недореалізованих понтів цієї команди.

Ото, спершу був ентузіазм, потім подив, потім гнів, а зараз просто смішно від усіх цих потуг великих комбінаторів.
Якось би уже видохнути від буремної фантазії хіпстерів Андрій Іванича. Розумію, що чим грандіозніше проект, тим більше на ньому можна вкрасти. Але, масштаб команди вакурат годиться для озеленення міста, дорожніх розміток, велосипедних доріжок, кворкінгів і гарненьких лавочок. От, ви навчилися на них красти багато, це у вас гарно виходить - працюйте і не робіться смішнішими ніж ви є.

До слова, наскільки пригадую, мій колишній суісд, цілком приємна в побуті і добра людина, наприкінці своєї примусом завершеної каденції, теж мав чи то замок на Високому замку відродити, чи то на Лисій горі поставити гіганську статую Христові... Ну, якось так. Перед кінцем каденції якось всім хочеться залишити невмирущий слід в історії Львова.

По справі. Крематорій хочу. Їх є три в Україні. В Києві, Харкові і Одесі. В Києві кремація коштує 5 тис. грн. Всюди черги на спалення. В Києві ЗМІ пишуть, що спалюють близько 40 % померлих.
Щодо метро. Ідея народилася ще за СРСР. Відкинули через ризик втратити історичну частину міста. А тоді рахували добре, бо був розстріл за причинення шкоди державі в особливо великих розмірах.

Щастя - здоровля команді! Сподіваюся, що то вже прощальні помахи руками уходящіх вдаль і туди ж посланих.