1 568r0ee00n sh7o96t 1Проїхала шість областей країни....Від політичної реклами партій та кандидатів до цього часу рябить в очах.

Білборди з дурними гаслами та обіцянками, розтяжки гігантського розміру, плакати... Я не знаю з чого роблять ті розтяжки, але якщо б була тканина, то з одної точно можна б було на всю садочкову групу комплекти постілі пошити. 

Такої кількості марно викинутих грошей я не бачила на жодних виборах!!!

Лідирує Ляшко з дурнуватими слоганами і вилами. Його білборди стоять через кожних 2-3 км, а на деяких ділянках траси по 3-4 підряд через 200 метрів. Де «бідося» такі гроші бере? Хто за це платить? 

Потім Гройсман зі своєю стратегією, яку тіпа має, але ніхто її не бачив і опоблок з маніпулятивними гаслами. 

Далі приблизно в рівній кількості ЄС Пороха ( не цікаво і не читабельно), ЗЕ ( беззмістовно і не інформативно) і Юля на білому фоні крокує як по подіуму.

Ближче до півдня всі розтяжки на мостах належать політсилі Факел. Хто це - ніхто не знає, але грошей вклали нємєряно і це дивує.
Між всіма переліченими швиряльщиками грошей в нікуди, деколи з‘являються кандидати від Голосу з Вакарчуком, За життя з Вілкулом, Поплавський біля своїх ресторанів і решта заявлених учасників перегонів. 

Десь так і жодних позитивних емоцій. 

А скільки за ці гроші можна б було зробити добра?