28685449 1659349494128061 917145987262998961 nУ Раду прийде 2/3 новачків. З кнопками вони розберуться швидко, їх лише три. А от інше...

Знайте, ви стаєте депутатом і зовсім скоро набудете образу паразитів на народному тілі.

У самій раді вас чекатимуть різні блага.

По п'ятницях ви не ходитимете на засідання ради, тому що саме у цей день грузовики привозять котейнери з доларами і їх роздають депутатам прямо з кузова у дворі Ради.

Старі депутати знають, якщо у гніздо для голосування замість картки депутата вставити банківську, вам туди нараховують гроші. Зелена кнопка - прийняти платіж.

Часом депутати бються між собою. Ви бачили таке не раз по телевізору. Це тому, що платіж пройшов неправильно і один депутат не хоче повертати кошти іншому.

У буфеті вам всьо безплатно. Гроші беруть,щоб замилити очі журналістам. Їх потім повертають на картку у залі. Треба бути обережним, бо на дні тарілки часом можнуть трапитися пару діамантів, - то через кухню неосторожно несли мішки з камінцями.

Ви бачили, у президію дівчата приносять філіжанки з чаєм, щоб спікери могли промочити горло. Це не чай, а дванадцятирічний Чівас.

Кожному депутату положена охорона, доморобітниця, садівник., особистий перукар і манікюрщиця. Якщо не дають - вимагайте.

Тесла - то тільки головам комітетів, іншим персональні 600-ті мерси.

На криші Верховної ради - басейн, бесплатний бар і танцює Марув. Це саме тому спікер не може докликатися депутатів у зал.

Хоча... Добре, скажу правду. Марув на криші нема.