1 0 3443961856 nВсе просто - спокійне і мирне життя, а не існування. Коли перестануть гинути українці і не тільки на війні, а і на дорогах. Добробут всіх, а не тих хто крав, краде і крастиме далі. 

Тюрма для тих хто крав і краде.

Чесні і непідкупні судді, які совісно дотримуються норми права і законності, а не перетворюють суди в королівство кривих дзеркал.

Це достойно і справедливо оцінена праця лікарів, забезпечення хворих якісним лікуванням, ліками, чистими лікарнями, а не хабарі, не розпач батьків, які в соцмережах, по людях збирають кошти для лікування дитинки. Не чергування родичів біля ліжка хворої мами лише тому, щоб таракан не заліз їй на голову в сні.
Не бариги депутати, які посадили задниці виключно для лобіювання своїх кишенькових інтересів, а ті, справжні які знають про проблеми і біль кожного виборця, ті які стають на захисті людських прав.
Це коли на вулицях не буде жебраків і безхатьків.
Це коли в містах будуть садити дерева, а не рубати їх на догоду ділкам забудовникам.

Це коли вулиці будуть чистими і коли не потрібно буде нести папірець в руці квартал, шукаючи будь яку урну для сміття, бо совість не дозволяє викинути під ноги.

Це коли шанується історія, пам'ять, а не нищиться на догоду тим держимордам, які не мають майбутнього, бо не знають історії і не шанують память.
Це коли на вулицях міст, в лісах, в смітниках волонтери не будуть шукати і знаходити бідних, викинутих, скривджених, голодних песиків і котиків.
А садисти і бидло, яке винне в цьому буде покаране.

Це коли люди стануть ЛЮДИМИ.
Ну а поки вітаю всіх з тим, що маємо і сподіваюсь, що все в нас буде гаразд і ми заживемо в вільній, мирній і щасливій Україні.
Будьте всі щасливі і здорові.
Лупаєм цю скалу!