1 0 en23sh7o9t 1Дорога Україно, тобі сьогодні 28!

З часу становлення Незалежності ти пройшла нелегкий шлях, але як ненька стала опікою для всього українського народу. Ми зберегли наші традиції, мову, віру, національні символи. І хоча ми різні, але ми єдині!

Львівщина також відіграла важливу роль у розбудові нашої держави. Відомі представники духовенства, педагоги, громадські, культурні та літературні діячі, сформували не одну особистість українця, який любить та дбає про свою державу.

Пригадаймо сьогодні також тих, кого з нами не має. Всіх бійців АТО, ООС, ветеранів, бійців усіх часів національно-визвольної боротьби за волю України! Їхня відвага та сила, честь, жертовність та відданість державі стали результатом нашої Незалежності. Також безцінний подвиг учасників Революції Гідності – Героїв Небесної Сотні, волонтерів, медиків, котрі, жертвуючи власним здоров’ям та життям, боролись за новий Європейський напрямок розвитку України.

Вірю, що попри всі негаразди та незгоди, на Українській землі настане мир! Що агресор залишить нашу родючу землю, а кожен боєць повернеться у рідну батьківську домівку.

Дорогі краяни, бажаю Вам у цей день сімейного затишку, дзвінкого сміху дітей та онуків, Божого благословення для наших нащадків! Адже вони заслуговують на гідне життя та майбутнє!