1 0 71198869 2731191063558698 3249202163116670976 oОстанні два дні українське суспільство ковбасить від двох надважливих питань: чим небезпечна формула Штайнмаєра та чи дрочив народний депутат Ілля Кива у Верховній Раді. З першим якось ясніше – формула непутяща і небезпечна. З онанізмом добродія Киви все складніше.

Не встигли соцмережі покпинити на тему «секс без дівчини – ознака дурачини», як з’явилося припущення, що народний обранець насправді не дрюняв свою піцюрину, а просто почухав. З ким не буває, коли засвербить. А злий блогер змонтував кадри, от і вийшло, що Кива не позбавляє себе вимушеного сверблячого дискомфорту, а навпаки влаштовує собі сеанс самозадоволення, ще й у вищому законодавчому органі (не плутати з органом пана Киви).
Що тут скажеш? Тема надзвичайно важлива і, очевидно, потребує створення тимчасової слідчої депутатської комісії. Бо якщо народний депутат не просто почухав, а виявився сластолюбцем – ситуація набирає критичного забарвлення. Адже йому тою рукою доведеться голосувати, у тім числі – о жах! – за внесені президентом законопроекти. Тут, на хвилиночку і державну зраду можна пришити, і неповагу до вищої посадової особи. І попрошу без іронії. Мастурбувати у парламенті то вам не піцюриною на фортепіано грати на сцені.