1 0 73713674 1816487338491888 2331946192646176768 nПРО КАКАШКИ, "Великі Вуйки" і "Смереку" від Андрія Мацевко.

Запитує ФБ про що я думаю. А думаю я про те, коли з нами це сталося... бездуховність, безкультур"я, поганий смак... тощо.
Мабуть, років десять тому "вигулькнув" на телебаченні, в якомусь співочому конкурсі, такий собі Андрій Мацевко."Всім прівєт! Я вас не чую" з піснею "Смерека"... Пам"ятаєте?
Так от, цього трошки нездорового хлопчину, наче мавпочку (даруйте, бо інших слів підібрати не можу) возили по всіх маленьких і великих мівстах підприємливі "ахверисти" від музики.
У той вечір, коли цього "співака" привезли в один із клубів мого Новояворівська, склалося враження, що приїхав Фредді Меркурі.))) Зі всього району вереницею йшла молодь. В клюбі, казали, що й яблуку ніде було впасти.
У той час відмінили концерт якогось справді достойного колективу. Ніхто не купив квитків....
Зробила надзусилля і подивилася першу серію, так званої комедії "Великі Вуйки". І знову гуцули-хахли виставлені посміховищем. Лохи, яких у перший же день обікрали, і унітазом користуватися не вміють, і на "блага цивілізації" дивляться, як начебто щойно злізли з дерева... А хтось, аби зняти цей цей "брєд сивої кобили" виділив великі кошти... А хтось регоче... А хтось купує квитки...
Найпопулярнішою книжкою для дітей стала книжка "Пригоди какашки". Їжте, діти, не вдавіться. Моєї знайомої хлопчик замовив торт у вигляді какашки... І їли, не вдавилися.
А ви, мої друзі, часом не знаєте, хто нам наклав на голову? В голову...