1 0 69361248 2700867096637142 6865307448001953792 nДесь позаду хайпу навколо хору Верьовкі, капітуляції і кораблями-унітазами, зовсім сіренько і нецікаво лунають новини про ВВП-варіанти, "реструктуризацію" зовнішніх боргів, а чьо?

А шо, не кисло так "реструктуризували" 18 ярдів баксів по державним облігаціям сумнівного походження, з яких "списали" чомусь лише 3 ярди, тут цікавіше за все яким чином списали ті три ярди.

Так от, за умовами "списання" цих 3 ярдів, якщо Україна зростає на 3% ВВП, то нічого не платить по відсоткам, якщо від 3% до 4% - виплачує 15% від цього відсотку зростання, а все, що вище 4% - то вивалює вже 40%.

І так до 2038 року, прикольна така реструктуризація і списання виходять, комусь дуже повезло купити такі державні облігації, так можна і на роботу не ходити - суто з реструктуризації і списання жити.

Це пояснює чому Україна всі ці роки тупцює на місці і "зростає" на жалюгідні 3,5% ВВП і то за рахунок інфляції і торгівлі сировиною, проводить деіндустриалізацію, чавить ФОПи, виштовхує в трудову міграцію, бо керування - зовнішнє.

Цікаво, а "зовнішнім" керманичам-кредиторам вигідний податок на виведений капітал, а оподаткування офшорних схем, ну це коли ускладнюється виведення бабла з країни, а припинення трудової міграції вигідне?

А ще є МВФ, Світовий банк і решта бажаючих Україні добра і щастя, то ж дрібниці, що борги вже склали 60% ВВП і країна давно банкрот, тому дефолт лише питання часу, навіть продаж землі з усіма рабами не допоможе.

Весь час чути від урядовців: "Ми маємо враховувати думку зовнішніх кредиторів, ми маємо враховувати інтереси МВФ", а кому задати питання: "А коли ми будемо враховувати інтереси українців"?

Хоча нє, не існує ніяких інтересів українців, це нікому не цікаво і не потрібно, краще про хор Верьовкі, шлюх і кораблі без унітазів, окей, дик а шо там з капітуляцією, буде чи не буде, а у кого які плани якщо таки буде?