1 0 81649501 155779372506520 1257975343810084864 n
Фото: Друга приватна мемарня
Андрій Садовий: обіцяє колядникам дати гроші з кредиту ЄБРР, просить винести по дорозі сміття.

Григорій Козловський: дає колядникам закурити, роздає безкоштовні квитки на матчі винниківського "Руху".

Ігор Васюник: не платить нічого, каже, що безкоштовна коляда це реально, а колядники взагалі зайшли не до того Васюника. Їх є два, так само є два Різдва та, звісно, два Львова...

Остап Стахів: теж не платить колядникам, обіцяє розрахуватися після пікету новобудови на наступному тижні, також пропонує пошукати гроші в смітнику.

Петро Адамик: уважко розглядає тілобудову колядників - раптом хтось підійде в регбійну команду.

Олександр Ганущин: так само не платить нічого колядникам, каже, що за нього розрахуються брати Дубневичі.

Брати Дубневичі: дають колядникам купу календариків та блокнотиків з логотипом "і словом, і ділом", на додачу пропонують очолити фірму, яка через тиждень виграє тендер на ремонт народного дому десь на Пустомитівщині.

Ігор Кривецький: питає, чи колядник має УБД та земельну ділянку - якщо є перше, то допомагає отримати землю та купує її, якщо є перше і друге, то просто купує землю.

Ігор Зінкевич: питає, чи колядники часом не бачили по дорозі якогось ДТП, роздає всім рації, просить патрулювати вулиці та шукати загублених колядників.

Українська Галицька Партія: відкривають двері, питаються, де були колядники 25 грудня, закривають двері.

Олег Синютка: дивиться як колядники співають, згодом нізвідки з'являються по черзі Княжицький, телекамери, вдячні виборці та левандівські пейзажі, все завершується палкою промовою Олега Михайловича про реванш в Україні. Оля Матейчик все записує, потім розкидає по групах у ФБ.

Ірина Фаріон: колядники починають співати "над вертепом звізда ясна...", Фаріон ображається, тому що думає, вони так жартують її про членство в Компартії, починає шипіти, плюватись.

Ярослав Рущишин: відкриває двері колядникам, а потім зникає в невідомому напрямку, більше ніхто його не бачить.

Назарій Брезіцький: колядники тупо оминають його будинок - ніхто не хоче получити в Святвечір

Іван Спринський: слухає коляду, дає колядникам по двісті гривень,просить запам'ятати прізвище "Цабак" та прийти завтра під митницю.

Остап Дроздов: помилково приймає колядників за своїх підписників, розпочинає лекцію на тему "Чому українська коляда не потрібна донбаському насєлєнію?"

Олег Радик: поки колядники співають, встигає створити три сайти та написати три пости у ФБ, згодом сайти починають передруковувати один в одного те, що написав Радик у ФБ, це триває вічність, колядники помирають.

Софія Федина: теж не дуже уважно слухає колядників, мимоволі починає плакати та верещати про реванш, колядники тікають.

Друга приватна мемарня