1 0 lkj
На фото Олександра Троценко
Мешканці Львова, коли вперше чують нашу історію боротьби, часто з недовірою нас слухають. «Цього не може бути, тому що не може бути ніколи!» Але, на жаль, це відбувається, це у Львові. І тільки десятки тих, хто постраждав, як ми, у Личаківському районному суді м. Львова, і адвокати, що знають цю проблему, добре розуміють про що це ми!

За 16 років боротьби нас часто просять навести голі докази існування злочинного рейдерсько-суддівського угрупування?

Ось вони, ловіть:

1.Договір дарування 4/5 частин будинку №6 з відповідною частиною господарських будівель, укладений між батьком та сином в 1993 році Личаківським районним судом м. Львова (с. Гирич С.В.) визнається недійсним в 2004 році, тобто через 11 років!!! Визнається дійсним цей же договір дарування, але приміщень, що складають 4/5 частини будинку, та приміщень з всіма сараями, що складають 1\5 частину будинку. Відбувається реєстрація 1/5 та 4/5 частин будинку за рішенням Личаківського районного суду 2004 року. Це дуже важливо зрозуміти, що це рішення суду було виконано і батько та син були зареєстровані в частках. Тому що, виявляється, на даний час у рейдерів знову щось не складається і це рішення судді трактують вже як поділ майна.

2.Одна з господарських будівель-сарай, на цей час фіктивно переведений в житловий будинок з номером 6а шляхом підробки документів Львівським БТІ та Личаківською районною адміністрацією, вперше перепродується гром. Рікоті Ю.М. в 2003 році. Перше кримінальне провадження за ст. 190, ст. 358 КК України відкрито ще в 2004 році. Тобто сарай стає другим житловим будинком та терміново перепродується 4 рази між членами злочинного угрупування.

3. 1/5 частина будинку, що належить батьку вже за рішенням Личаківського районного суду 2004 року! УВАГА! обмінюється на набір меблів синього кольору за ціною в 7000 грн. та за рішенням Личаківського районного суду м. Львова (с. Гирич С.В.) в 2006 році стає приміщенням кімнати с визнанням права власності на це приміщення і вже не 1/5 частиною будинку, а окремим об‘єктом нерухомості без номеру, без земельної ділянки, без комунікацій та в 2013!!! реєструється в новому Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно в новоствореному розділі як 1 ціла. На даний час з допомогою нового технічного паспорту ця кімната, насправді вітальня 4-х кімнатного будинку №6, стає навіть садибним індивідуальним житловим будинком!!! Правда все ще без номеру!

4. Численні будівельно-технічні експертизи стверджують, що кімната не окремий об єкт і не може ним бути, є складовою частиною будинку, прохідною кімнатою і технічний поділ будинку неможливий, а сарай - не будинок, проживання в ньому людей неможливо, реконструкція ніколи не проводилась. «Суд не приймає до уваги».

5. Почеркознавча експертиза довела, що підписи батька та сина ще в 2001 році в документах були сфальшовані, що будинковолодіння ніколи і не ділилось.

«Суд не приймає до уваги».

За 16 років боротьби усі рішення судів були винесені по сфальшованих документах.

6. Відкрито 11 кримінальних проваджень з 2004 року і по даний час по різних злочинах та кримінальних правопорушеннях і за 15 років жодне не розслідувалось, все заблоковано.

«Суд не приймає до уваги».

Що цікаво, суди зовсім не цікавлять кримінальні провадження!!! Тобто варто підробляти документи, відповідальності і так не буде, далі в судах виносять рішення на замовлення, кримінальні провадження блокують, а потім закривають, тому що є судові рішення! Значить суди прикривають всі фальшування!

7. Син станом на 2020 рік все ще володіє 4/5 частинами будинковолодіння, в якому проживає з дитинства та яке обслуговує, оплачує, ремонтує, але Личаківським районним судом м. Львова (с. Леньо С.І.) в 2018 році винесено рішення про внесення змін в запис у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно про об єкт нерухомого майна будинок житловою площею шляхом заміни в пункті «Об єкт нерухомого майна» слова «будинок» на словосполучення «приміщення: 1-5 кімната, 1-1 кухня, 1-4 сходова клітка, всього 8 приміщень… Зі слів Державних реєстраторів таку кількість приміщень вони не зможуть зареєструвати, тому що комп ютерна програма не дозволяє. Тобто Личаківський районний суд м. Львова свавільно розпорядився майном сім ї та лишив права власності на частину родинного будинковолодіння. Тобто виявилось, що ми все життя жили неправильно…так вирішив Личаківський районний суд, а саме судді Гирич С.В., суддя Леньо С.І. та суддя Нор Н. Прямо такі Свята трійця справедливців!

8. Адвокати і держслужбовці реєстратори в один голос стверджують в суді, що не зможуть зареєструвати таку кількість приміщень, і таким чином сім‘я Троценків залишиться без права власності.

«Суд не приймає до уваги».

9. Але, було щось, що Суд таки прийняв до уваги! Він прийняв до уваги День Помаранчевої Революції. В день Революції 29 грудня 2004 року ми в Личаківському районному суді (с. Гирич С.В.) отримали рішення, що вже продана гром. Рікоті Ю.М. в 2003 році наша земельна ділянка, що була переписана саме Львівським БТІ до сараю, як будинку 6а, повертається до нашого основного будинку №6. Це було круто! Мало того, в тому рішенні зазначений правовий статус батька і сина як співвласників. Пройшов час і рейдери в 2017 році знову подають позов про поділ земельної ділянки між сараєм (який взагалі-то стоїть поза межами нашого будинковолодіння і на міській землі і не може претендувати на землю від нашого будинковолодіння), прохідною кімнатою, що стала приміщенням і нашими 4/5 будинку. Личаківський районний суд в особі с. Леньо С.І. передумав приймати до уваги рішення від 01.07.2004 року, також рішення від 29.12.2004 року, яким повернув земельну ділянку до будинку №6, якому вона і відводилась і ділить землю навпіл незалежно від площі об єктів нерухомості. Будівля сараю-15 кв.м, а будинок№6 -104 кв.м, суд просто не прийняв до уваги закони арифметики, що 1/5 і 4/5 це не 50% на 50%, а 20% на 80%.

«Суд не приймає до уваги».

10. Львівська міська рада стверджує, що не зможе і не проголосує за такий виділ землі. Львівська міська рада неодноразово зверталась в суд на захист нашого права на будинковолодіння.

«Суд не приймає до уваги».

11. Мало того, Львівська міська рада 2 рази в 2005, 2007 рр. проводила службові розслідування щодо фальшування документів та розпоряджень Личаківської райадміністрації щодо нашого будинковолодіння, скасовувала розпорядження Личаківської райадміністрації щодо переведення сараю в житловий будинок з наданням номеру, щодо поділу будинковолодіння та оформлення свідоцтв про право власності, тому що виявлено ряд сфальшованих документів працівниками Львівського БТІ та Личаківської РА. Але за домовленістю з суддями того ж Личаківського районного суду рішення виконкомів легко визнаються недійсними. Одне визнане недійсним ще в 2005 році, а друге аж в 2019 р. (Личаківський районний суд м. Львова с. Нор Н.)!!! На початку березня чекаємо на рішення Львівського апеляційного суду. Але в мене питання! А що робити з актами службових розслідувань??? Вони у нас на руках і там все досліджено! «Суд не бере до уваги і цього». А слідчі з прокурорами по кримінальних провадженнях вперто не хочуть читати та вивчати вже встановлені факти підробки документів, що призвели до правових наслідків-оформлення свідоцтв на право власності. Цікавим тут є те, що батько отримав в 2001 році при наявному реєстраційному посвідченні на 1/5 частину будинковолодіння ще два свідоцтва на право власності на 1/5 ідеальну частку в будинку, яка чомусь перетворилась за рішенням суду в приміщення кімнати як окремий об єкт нерухомості, та свідоцтво на житловий будинок 6а. Справа про визнання недійсним цього свідоцтва на 6а та договорів купівлі-продажу будівлі, що не стала будинком, тому що, розглядається знову ж в Личаківському районному суді у с. Леньо С.І., яка буде розглядати і наступну справу за позовом рейдерів про матеріальну компенсацію, яку вимагають рейдери за користування сараєм та прохідною кімнатою в будинку.

12. За чудесним збігом обставин, усі 16 років, згідно електронного розподілу позовів у суді, усі наші справи ЗАВЖДИ потрапляють до судді Леньо С.І. За законом ймовірності чи не так? Мабуть за автоматизованим розподілом в ручному режимі. Вже всі знають в країні, як можна потрібну справу передати потрібному судді. І ми знаємо також.

13. Більше 5 років ми не можемо відкрити кримінальні провадження на суддів Личаківського районного суду м. Львова Гирича С.В. і Леньо С.І. за неправосудні рішення, нам відмовляють у внесенні в ЄРДР заяв про злочин суддів за ст. 364 та 375 КК України. Судді лишаються недоторканними, а рішення перевіряються у Львівському апеляційному суді з допомогою всім відомого судді безпредельщика Цяцяка Р. Що цікаво, цього не приховують навіть наші опоненти, відкрито говорять, що все вирішують через суддю Цяцяка Р. Саме він найчастійше і розглядає наші справи в Львівському апеляційному суді.

14. Численні погрози з боку опонентів, що залишать нас жити в собачій буді, звільнять з роботи і фізично розправляться з нами за непокору на нас вже не діють. Ми пережили вже розбійне вселення у кімнату через розбите вікно, зрізання воріт та кфіртки з метою зробити прохідний двір замість квітучого саду, зрізання дерев та кущів з метою помсти за статті в інтернеті, мат і обпльовування біля будинку, руйнування системи електропостачання та опалення в будинку, проведення силою з побиттям та з титушками без нашого погодження силового електрокабелю в сарай під будівництво мабуть багатоповерхового будинку, до якого наразі немає доступу та проїзду….але і це не перешкода для рейдерів! Рішенням Личаківського районного суду м. Львова (с. Леньо С.І.) всупереч експертизі написала, що експерт мабуть помилився та виявляється є заїзд! Правда по відмостці! Очевидно суддя Леньо С.І. зовсім забула про присягу судді та явно співпрацює з рейдерами та виносить всі рішення на їх користь. Мало того, ця суддя вже внесла в усі свої судові рішення щодо нашого права власності, що ми є власниками приміщень, а не частки! А наша частка ще не скасована! Дивують такі маніпуляції з трактуванням документів, а саме витягу про право власності на 4/5 частини будинку (бачить це приміщеннями!!!) з метою любим шляхом виконати замовлене на користь рейдерів рішення!

15. І останнє: численні кращі добросовісні адвокати Львова, які відчайдушно захищали нас, через якийсь час схвильовано просили нас розірвати з ними угоду, бо їм, УВАГА, погрожують втратою адвокатської ліцензії! Вказували саме на цих суддів, що юридично обробляють наше будинковолодіння.

Правосуддя ніщо навпроти пристрасного бажання рейдерів заволодіти землею.

І ще частіше нас запитують, чому ми не залишимо всю цю боротьбу?

І ось чому: бо ми готові були пожертвувати своїми кращими роками життя, щоб довести - корупцію в Україні можна зламати, здоровий глузд і Верховенство права не скоряться і переможуть! Як сказав Мартіні Лютер: «На цьому стою і не можу інакше».

Якщо ви відчуваєте ту саму біль за нашу Землю і народ, що й ми, тоді підтримайте нас в нашій наполегливій боротьбі. Поширюйте наші статті, пости, відео, шукайте нас у соцмережах «Рейдерство по вул. О.Теліги», пишіть ваші поради і ідеї. Ми тримаємось для нашого спільного майбутнього.

Бо насправді, поки ми всі розпорошені, «Суд нас має на увазі» чи не так?