84657905 665171220893623 6218960800334217216 oСвіт здурів: штучні губи, нігті, вії, чоло...а про брови взагалі мовчу, бо майже кожна друга дівчинка моргає цій планеті чорною-пречорною дугою! Зморшкам сказали ні! Ну то й що, що живемо без міміки...зате красиво ж!

Усе огидне тепер вважається прекрасним. Стриптиз на сцені та пісні, в яких немає ніякого змісту, а лише набір слів вважається шикарним, та й на талановитих людей суспільству стало байдуже! Їм тепер подавай голі дупи і груди (і яка різниця, що в неї немає голосу).
Інтернет-павутиння, наче на горищі, покрило все!
Мабуть найбільшою вадою суспільства є заздрість. Але чому ж заздрять – “шмоткам”, хаті, машині, грошам. А ви спробуйте самі засучіть рукави і вперед! Пишіть книжку, пісні, малюйте картини, продавайте в магазині, їздіть на фурі (це ж така легка робота, за вашими словами)! Самостверджуйтесь за життя, хто ж вам боронить? Заробляйте і майте.
Дволикість стала модною! І всі вважають нормою в очі говорити хороше, а за спиною “обісрати” з ніг до голови! Люди почали ненавидіти людей, які вміють говорити правду. Суспільство начепило корону брехні!
Зверніть увагу на сучасне виховання дітей. А потім ми дивуємося, що у свої неповні 15, та куди там 15! У свої 12 дитина тебе може покрити триповерховими матами, і ще будуть її вважати правою! Куди не глянь – в руках у малих дітей круті телефони і маніпуляція батьками... Дитина плаче – покладуть їй у руку ту техніку і раді, бо вже заспокоїли. А на майбутнє цих дій наплювати! Читали твір хлопчика «Я хочу стати маминим телефоном»? А я читала...і ридала! Бо це правда!
Як модно стало намовляти на вчителя, що той не вміє вчити і навчати, дитина нічого не знає з цього предмету, та й взагалі викладача треба виганяти! І наїжджають, хамлять, а ті бідолахи не мають права щось сказати! А чому, коли вчилася я, то ті ж вчителі були розумними, і завдяки їм я знаю англійську, історію, українську, трохи математики і географії, знаю бодай щось з біології і вступила в інститут? Невже за короткий термін вони ненавмисно подурнішали? Відучились гарно вчитися? А ви не думали про той факт, що це ваші діти просто не хочуть здобувати освіту, бо в них в руках смартфони, вони шумлять на уркахі і не поважають вчителя. Не думали про це? Зніміть німби з їхніх голів і подумайте!
Одностатеві шлюби поширюються зі швидкістю світла, і народ схвалює це! А куди ви заховали Бога, де ви його замкнули, люди?
Куди почали зникати ваша віра, надія і любов?
Жінки перестали радіти подарованій цукерочці, звичайній увазі чоловіка, бо вони хочуть айфони чи туфлі за 10 000. А чоловіки взяли собі за норму ходити «наліво», так би мовлять «трохи різноманітності не завадить». А як же кохання? Невже айфон і проститутка так легко сьогодні можуть скрутити шию почуттям?
Ох, скільки ж ще я можу сказати...але мене душать сльози!
Не кажу, що мені байдужа думка інших, але...маю своє бачення на багато речей довкола, і на це право ніхто не посягне!
Так, я старомодна, і мені не соромно говорити про це! Ба навіть більше, я пишу про те з гордістю, бо мені до лиця мімічні зморшки під очима і на чолі, це природньо, адже я щиро посміхаюся і маю емоції. Так, я вмію тримати слово і вірити, що світ ще не зовсім таки нікудишній – повно людей поруч з велетенськими серцями, в яких живе любов. Хто думає на те інакше – теж має право. Та часто мені здається, що я з іншої планети або ж просто заблукала.